Produk

  • Wholesale High quality child bicycle bike kids mountain bike with training wheel 12’14’16’18′
  • 12inch big tire kids bike

    12 inci ban badag kids sapédah

    Ukuran: 12-14-16-18-20
    Warna: oranyeu, biru, beureum
    Jumlah: RT-ZSCT-981
  • 26 inch folding speed mountain bike for men

    26 inci tilepan speed sapédah gunung pikeun lalaki

    Ban sapédah gaduh résistansi ngagem anu saé sareng nanggung beban anu ageung.
    Nanging, pamakean anu teu leres bakal sering ngagancangkeun ngagem, retakan, ledakan sareng fenomena sanésna.
  • Factory wholesale mountain bike/Adult mountain bike

    Pabrik borongan sapédah gunung / Sapédah gunung sawawa

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Nomer modél: SS
    Bahan garpu: alloy Aluminium
    Bahan Rim: alloy Aluminium
    Gears: 24 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 18kg
    Beurat Net: 16kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan pigura: Baja
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1.2
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³
  • China factory wholesale high quality mountain bike

    Cina pabrik borongan kualitas luhur sapédah gunung

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Nomer modél: SS
    Bahan garpu: alloy Aluminium
    Bahan Rim: alloy Aluminium
    Gears: 24 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 18kg
    Beurat Net: 16kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan pigura: Baja
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1.2
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³
  • Wholesale Quality Bicycle Mountain Bike Cheap Adult MTB Bicycle

    Borongan Quality Sapédah Gunung Sapédah Murah Dewasa MTB Sapédah

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Nomer modél: SS
    Bahan garpu: alloy Aluminium
    Bahan Rim: alloy Aluminium
    Gears: 24 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 18kg
    Beurat Net: 16kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan pigura: Baja
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1.2
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³
  • Aluminium Alloy 20 Inch Children Kids Mountain Bike

    Aluminium Alloy 20 inci Barudak Kids Gunung Sapédah

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Nomer modél: SS
    Bahan garpu: alloy Aluminium
    Bahan Rim: alloy Aluminium
    Gears: 24 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 20kg
    Beurat Net: 18kg
    Ukuran Roda: 20"
    Bahan pigura: Serat Karbon
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³
  • 2021 Mountain Bike From China/Road Bikes for Adults

    2021 Sapédah Gunung Ti Cina / Sapédah Jalan pikeun Dewasa

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Jumlah modél: SS03
    Bahan garpu: alloy Aluminium
    Bahan Rim: alloy Aluminium
    Gears: 24 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 18kg
    Beurat Net: 16kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan pigura: Baja
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1.2
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³
  • Factory wholesale new sales promotion/26 inch mountain bike

    Pabrik borongan promosi penjualan anyar / 26 sapédah gunung inci

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Jumlah modél: SS02
    Bahan garpu: alloy Aluminium
    Bahan Rim: alloy Aluminium
    Gears: 24 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 18kg
    Beurat Net: 16kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan pigura: Baja
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1.2
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³
  • Wholesale cheap mountain bike 26 inch

    Borongan sapédah gunung mirah 26 inci

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Jumlah modél: SS01
    Bahan garpu: alloy Aluminium
    Bahan Rim: alloy Aluminium
    Gears: 24 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 18kg
    Beurat Net: 16kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan pigura: Baja
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1.2
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³
  • Factory wholesale snow mountain bike

    Pabrik borongan sapédah gunung salju

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Jumlah modél: SS03
    Bahan garpu: alloy Aluminium
    Bahan Rim: alloy Aluminium
    Gears: 24 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 20kg
    Beurat Net: 18kg
    Ukuran Roda: 26"
    Bahan pigura: Serat Karbon
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1.2
    Kapasitas beban: 120kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Henteu
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³
  • China Wholesale Hot Selling Mini Folding E Bike

    Cina borongan Hot Ngajual Mini tilepan E Sapédah

    Tempat Asal: Hebei, Cina
    Jumlah modél: JCF5
    Bahan garpu: alloy Aluminium
    Bahan Rim: alloy Aluminium
    Gears: 18 Speed
    Garpu Gantung: Leres
    Beurat kotor: 18kg
    Beurat Net: 17kg
    Ukuran Roda: 18"
    Bahan pigura: Baja
    Sistem ngerem: Rem Cakram
    Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
    Tipe Pedal: Pedal Biasa
    Panjangna (m):1
    Kapasitas beban: 60kg
    kasempetan: Di Jalan
    Lipat: Leres
    Roda Latihan: Henteu
    Aplikasi: jalan
    Volume: 0.1m³