Tip Kasalametan pikeun Nyegah Kacilakaan Sledding Nalika Ngarasakeun Salju

NASHVILLE, Tennesse (WTVF) - Tennesse Tengah katutupan ku salju jeung kids anu clinging ka sleds up gunung, tapi senang dinten di salju bisa jadi bahaya dina detik.
"Jenis salju anu urang tingali dina sababaraha dinten kapengker - urang ngarepkeun murangkalih bakal cilaka," saur Dr. Jeffrey Upman, kapala dokter bedah di Rumah Sakit Anak Carell di Monroe Jr. Pikeun nempatkeun budak anjeun dina kareta lesod, usap heula kokotor tina helm sapédah, teras pasangkeun helm sapédah teras pasangkeun heula kana kareta api."
Dr Upman nyarios yén Rumah Sakit Barudak parantos ningali sadayana tina tulang patah dugi ka geger otak tina kacilakaan kareta lesod.
Nalika kareta lesod, pilih daérah anu jauh tina jalan, tatangkalan atanapi cai, saur anjeunna, sareng henteu sadayana kareta lebet diciptakeun sami. Nalika budak leutik leres-leres henteu gaduh kamampuan pikeun turun tina aranjeunna kalayan leres, janten kuring tetep nganggo jinis sleds normal anu anjeun nyayogikeun anu tiasa dianggo sareng anjeun.
"Dimana aya salju, anjeun tiasa ningali és di handapeunna, sareng murangkalih panginten aranjeunna condong geser dina taneuh anu stabil, tangtosna sledding langkung gancang pikeun senang-senang, tapi éta ogé bahaya pisan."
Hook kareta lesod bahaya sejen napel na motor vehicle.The hijina hal kids Anjeun kudu ditarik ka leungeun anjeun nyekel aranjeunna ngaliwatan taman, nyebutkeun Upman.


waktos pos: Jan-08-2022