Inisiatif Kasalametan NCDOT Nawiskeun Helm Sapédah Gratis Barudak pikeun Ngurangan Tatu sareng Pati

RALEIGH, NC (WNCN) - Dinas Perhubungan Karolina Kalér nyorong organisasi pikeun ngalamar helm sapédah barudak gratis pikeun disebarkeun ka murangkalih di sakumna nagara.
Usaha éta mangrupikeun bagian tina Inisiatif Helm Sapédah taunan pikeun ngabantosan ngirangan tatu sareng maotna diantara murangkalih dina sapédah.
Hak Cipta 2022 Nexstar Media Inc. Sadaya hak ditangtayungan. Bahan ieu teu tiasa dipedalkeun, disiarkeun, dituliskeun atanapi disebarkeun deui.
LOS ANGELES (AP/WNCN) - Puluhan bedil sareng bedil mangrupikeun barang anu dipaling ku maling anu nyerang peti kargo salami sasih dina karéta caket kota Los Angeles, saur otoritas.
Usum panas kamari, pulisi ditahan tilu jalma pikeun mawa pestol .22-haliber anyar, Los Angeles Times dilaporkeun.
SEOUL, Koréa Kidul (AP) - Koréa Kalér dikonfirmasi dina Senén yén éta nguji-dipecat hiji rudal balistik jarak panengah sanggup ngahontal wewengkon AS on Guam, peluncuran pakarang paling signifikan na di taun sakumaha Washington ngarencanakeun pikeun demonstrate komitmen na ka Asia .Sekutu. kalawan lampah unspecified.
Peluncuran Minggu tiasa janten prelude pikeun provokasi Koréa Kalér anu langkung ageung, sapertos tés nuklir sareng misil jarak jauh anu nyababkeun ancaman langsung ka daratan AS, nalika Koréa Kalér ningkatkeun tekanan ka administrasi Biden di tengah-tengah diplomasi nuklir anu macet.


waktos pos: Jan-31-2022