Peringatan tumuwuh dimana anak Rajana Lakes ditémbak ku bapana

MIAMI Lakes, Florida - Hiji-hiji, jalma-jalma ngahormatan di tempat kajadian tragedi kulawarga di distrik Miami Lakes.
Hiji monumen leutik ditandaan Christian Tovar, 41, anu ceuk pulisi nembak sarta maéhan dua budak na, Matthias, 9, sarta Valeria, 12, saméméh nyokot hirupna sorangan.
Kulawarga dikonfirmasi ka Lokal 10 News yén Tovar, anu dianggo pikeun Bikes Kota di Aventura, maling gun dipaké dina shooting ti batur sapagawean a.
Dinten Jumaah, Lokal 10 negeskeun yén duduluran ngahadiran Hialeah Institute of Education, sareng murid nyarios yén pembimbing duka sakola parantos nyayogikeun jasa saprak shooting Salasa wengi.
"Anjeunna rada depresi, meureun bipolar saeutik.Anjeunna henteu nginum obat, ”indung kasangka, Luz Kuznitz, ngawartoskeun Lokal 10 News.
Mantan pamajikan Tovar engké mendakan awakna teu nyawaan di sisi danau caket Miami Lakes Boulevard - indung Tovar nyarios yén anjeunna biasa naék sapédah di dinya kusabab anjeunna resep danau anu tenang.
"Kuring muka panto sareng lumpat saatos kuring nguping anjeunna ngajerit," saur tatangga Magda Peña.“Putra abdi lumpat ka tukang.Anjeunna malah teu boga sapatu.Kuring lumpat meuntas jukut jeung nalika kuring nepi ka dinya kuring nempo nona nangtung leuwih budak leutik.Mimitina mah kusabab poék, kuring teu bisa nempo bapa jeung putri.”
"Nyeri kuring, nyeri anu paling jero, sabab kuring henteu ngan ukur kaleungitan putra, putra hiji-hijina, tapi ogé kaleungitan incu," saurna.
Dua halaman GoFundMe parantos didamel pikeun ngabantosan indung murangkalih dina waktosna peryogi. Éta tiasa dipendakan ku ngaklik di dieu atanapi ku ngaklik di dieu.
The gun nu bapana dipaké dina rajapati-bunuh diri na dipaling ti tempat manehna digawé, kulawarga ngawartoskeun Lokal 10 News.
Wanoja narékahan pikeun nyalametkeun putrana 9 taun sareng putri 12 taun saatos ditembak ku ramana di distrik Miami Lakes Salasa wengi, saksi nyarios ka Lokal 10 News.
Trent Kelly mangrupa wartawan multimédia-unggul pangajén anu ngagabung tim Lokal 10 News dina Juni 2018. Trent teu asing ka Florida.Lahir di Tampa, anjeunna ngahadiran Universitas Florida di Gainesville sarta lulus summa cum laude ti Universitas Florida Sakola Jurnalisme sarta Komunikasi.


waktos pos: Feb-14-2022