Dirk Sorenson: Opat cara industri tiasa nyetél tetempoan pikeun kasuksésan

Industri sapédah muncul tina moméntum pertumbuhan anu teu pernah aya.
Para pangecér sareng pabrik ayeuna kedah netepkeun pandanganna kana opat inisiatif konci anu bakal ngakibatkeun industri ka taun anu hébat deui di 2022: manajemén inventaris, ngaoptimalkeun harga, investasi dina kategori konci, sareng kéngingkeun kauntungan tambahan ku penjualan tambihan.
Salaku salah sahiji kategori sapédah panggedéna, bisnis sapédah listrik (sapédah listrik) bakal ningkat 39% taun-taun di 2021 dugi ka $ 770 juta. .Both bikes gunung jeung bikes kids 'bakal ngaleuwihan $1 milyar dina jualan di 2021.However, duanana kategori nempo declines single-angka dina jualan.
Utamana, sababaraha penurunan penjualan ieu kirang aya hubunganana sareng paménta sareng seueur deui anu aya hubunganana sareng inventaris.Sababaraha kategori sapédah ngan saukur teu gaduh inventaris anu cekap salami sasih penjualan konci. Manajemén inventaris anu épéktip dina kategori sapédah konci bakal terus janten daérah fokus salaku industri terus maju ngaliwatan sésana taun.
Data Layanan Pelacak Eceran NPD, anu kalebet data inventaris ti toko sapédah mandiri, nunjukkeun yén industri gaduh inventaris anu cekap pikeun ngadukung pertumbuhan taun 2022. Kategori produk anu tangtu, sapertos sapédah gunung gantung payun, gaduh dua kali tingkat inventarisna dina bulan Désémber 2021. Sapédah jalan mangrupikeun pangecualian, sabab tingkat inventaris Désémber 2021 9% langkung handap tina tingkat 2020.
Ngawangun-up ayeuna di inventory di pasar sapédah ngembang dina naon sababaraha ekonom ngajelaskeun salaku bullwhip a - hiji kakurangan awal suplai nu dries up, nu ngabalukarkeun overstocking, nu ngabalukarkeun overstocking.
Sakumaha didadarkeun di luhur, pangaruh net bullwhip nampilkeun kasempetan kadua pikeun industri: harga.Harga eceran di sadaya kategori sapédah bakal ningkat rata-rata 17% dina 2021. Dibikeun tantangan inventaris khususna, harga rata-rata sapédah jalan naék. 29% leuwih taun kalénder. Kanaékan ieu tangtu bisa diperkirakeun, sabab ngurangan suplai biasana ngabalukarkeun harga luhur.
Kalayan pasokan produk anu séhat dina pasar, sareng minat konsumen dina ngabuburit, industri ieu primed pikeun promosi pinter, pajoang pikeun harga anu pangsaéna, maksimalkeun kauntungan pikeun supplier sareng pangecér, sareng damel pikeun ngajagi dealers bersih masa depan inventory.
Opat kategori anu bakal nguntungkeun tina investasi terus jeung perhatian anu e-bikes, gravel bikes, full-gantung bikes gunung, sarta trainers na rollers.
Pikeun kategori e-sapédah, nu geus katempo tumuwuhna sataun-leuwih-taun saprak poé kuring walked ngaliwatan panto NPD ampir tujuh taun ka tukang, kasempetan investasi abound.Desain anyar, ngurangan harga komponén tur pakait harga jual rata handap, sarta a tumuwuh sarta dididik basis konsumen sadayana nunjuk ka kasuksésan terus dina kategori sapedah.
Desain gravel sareng sapédah gunung nyayogikeun kabutuhan konsumen anu béda-béda sareng tiasa nunjuk kana filosofi desain umum anu kedah dianut ku industri. Race- atanapi desain khusus fungsina teu dipikaresep nalika konsumen giliran sapédah anu langkung serbaguna anu tiasa naék dimana waé sareng dimana waé. beungeut.
Trainers na gilinding nawarkeun tipena béda kasempetan.Konsumen geus ditémbongkeun horéam a kalibet dina kagiatan basis gim, tapi nyatet dina NPD Consumer Survey yén maranéhna rék meunang fitter.
Alat kabugaran bumi kalebet palatih sapédah sareng gilinding ayeuna tiasa masihan pangalaman anu langkung immersive dina kanyamanan bumi urang, sareng gabungan realitas maya sareng kabugaran parantos caket.
Tungtungna, data NPD nunjukeun yen kasempetan jualan tambahan bisa dimeunangkeun ku ngajual produk tambihan, kaasup helm, konci sapédah jeung lampu, sarta asesoris séjén. sakabéhna. Ieu nandaan kasempetan pikeun retailers ngajual helmets barengan bikes, nu teu acan kajantenan.
Nalika cyclists mimiti ngagunakeun bikes pikeun tujuan commuting deui, urang bisa ngaharepkeun tumuwuhna di sisi asesoris pasar.


waktos pos: Mar-04-2022