Warta

  • Kembang musim semi mekar sareng sapédah dina waktos anu pas - produksi sareng penjualan sapédah booming di pasar

    Kembang mekar dina musim semi, sareng seueur warga anu kaluar ti bumi pikeun jalan-jalan, numpak sareng jalan-jalan.Dipangaruhan ku sababaraha faktor sapertos usum, kaayaan wabah sareng naékna harga minyak, beuki seueur jalma milih ngarambat ku sapédah dina awal musim semi ieu.Wartawan nembe nganjang ka hiji nu ...
    Maca deui
  • Dirk Sorenson: Opat cara industri tiasa nyetél tetempoan pikeun kasuksésan

    Industri sapédah muncul tina moméntum pertumbuhan anu teu pernah aya.Pangecér sareng pabrik ayeuna kedah narékahan kana opat inisiatif konci anu bakal mingpin industri ...
    Maca deui
  • Peringatan tumuwuh dimana anak Rajana Lakes ditémbak ku bapana

    MIAMI Lakes, Florida - Hiji-hiji, jalma-jalma ngahormatan di tempat kajadian tragedi kulawarga di distrik Miami Lakes.Hiji monumen leutik ditandaan Christian Tovar, 41, anu ceuk pulisi nembak sarta maéhan dua budak na, Matthias, 9, sarta Valeria, 12, saméméh nyokot hirupna sorangan.Kulawarga dikonfirmasi ...
    Maca deui
  • New year holiday.

    Liburan taun anyar.

    Hatur nuhun pikeun mariksa wéb kami.waktos libur taun anyar urang bakal di handap.Ti 2022 -1-31 dugi ka 2022-2-8 Telepon sareng whatsapp kami dibuka, wilujeng sumping ngobrol sareng kami.
    Maca deui
  • Inisiatif Kasalametan NCDOT Nawiskeun Helm Sapédah Gratis Barudak pikeun Ngurangan Tatu sareng Pati

    RALEIGH, NC (WNCN) - Dinas Perhubungan Karolina Kalér nyorong organisasi pikeun ngalamar helm sapédah barudak gratis pikeun disebarkeun ka murangkalih di sakumna nagara.Usaha éta mangrupikeun bagian tina Inisiatif Helm Sapédah taunan pikeun ngabantosan ngirangan tatu sareng maotna di antawisna ...
    Maca deui
  • Tip Kasalametan pikeun Nyegah Kacilakaan Sledding Nalika Ngarasakeun Salju

    NASHVILLE, Tennesse (WTVF) - Tennesse Tengah katutupan ku salju jeung kids anu clinging ka sleds up gunung, tapi senang dinten di salju bisa jadi bahaya dina detik."Jenis salju anu urang tingali dina sababaraha dinten kapengker - urang ngarepkeun murangkalih bakal cilaka,"...
    Maca deui
  • Chico milih panarima hibah dibiayaan ku proyék nonoman

    Chico-Kota Chico nyayogikeun dana $ 150,000 pikeun organisasi lokal anu nyayogikeun nonoman dina UU Rencana Nyalametkeun AS.Opat organisasi lokal dipilih sareng dikonfirmasi dinten Salasa wengi.Tujuh kelompok ngalamar dana, kalebet nyayogikeun kota rencana ngeunaan kumaha cara ngagunakeunana sareng kumaha ...
    Maca deui
  • Why are the gears of road bikes so delicate?Is it just to speed things up?

    Naha gears sapédah jalan jadi hipu? Naha ngan pikeun ngagancangkeun?

    Naha gears of road bikes jadi hipu? Dupi éta ngan pikeun speed up? Sanes kitu, upami anjeun hoyong ngartos naha titik gear bike jalan jadi hipu, kanyataanna, ngartos peran transmisi nyaho.Babaturan mobil terang yén laju mobil jalan kawilang gancang, langkung leutik huntu rati ...
    Maca deui
  • A container ship has been hijacked!Loaded with Chinese goods, involving Shanghai, Shenzhen and other domestic ports……

    Kapal kontainer dibajak! Dimuat ku barang-barang Cina, ngalibetkeun Shanghai, Shenzhen sareng palabuhan domestik sanés…

    Ngan nalika eta seemed yén serangan bajak laut dina kapal dagang di Teluk Guinéa geus dieureunkeun, gelombang anyar kidnappings geus lumangsung kaluar Guinea katulistiwa. Éta diangkat alarem ngeunaan kamungkinan piracy salajengna di wewengkon.Bajak laut ngabajak kapal kontainer Tonsberg dina perjalanan ti China ...
    Maca deui
  • Sleigh Santa nyegerkeun budak Katie tanpa kado Natal

    Hatur nuhun kana usaha Katie Christian Ministry, Natal ieu bakal langkung bagja pikeun langkung ti 1,000 barudak di masarakat.Ngaliwatan Program Santa Sleigh organisasi nirlaba, donor nyumponan kahayang Natal 1,160 murangkalih sareng 102 manula.Penerima hadiah datangna ...
    Maca deui
  • Best news !

    warta pangalusna!

    Persiapan tim balap nasional pikeun Asian Games 2022 di Hangzhou jeung Olimpiade 2024 di Paris geus dimimitian. Asosiasi Balap Basisir Cina bakal ngaréformasi jeung ngainnovasi sistem manajemen timnas dina siklus ieu.Pikeun grup acara kompetisi jarak pondok, th...
    Maca deui
  • The items of riding to avoid

    Item tunggangan pikeun nyingkahan

    Kalayan sagala persiapan anjeun, tunggangan parantos siap di jalan.Tapi dina prosés tunggang, barang-barang di handap ieu khusus pikeun dihindari: Pamakéan rem anu teu leres Mangga rem heula kabayang pungkur supados gaya rem ageung teuing sareng ragrag.Posisi gagang rem tiasa dirobih dumasar kana ...
    Maca deui