Pabrik borongan promosi penjualan anyar / 26 sapédah gunung inci

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Hebei, Cina
Jumlah modél: SS02
Bahan garpu: alloy Aluminium
Bahan Rim: alloy Aluminium
Gears: 24 Speed
Garpu Gantung: Leres
Beurat kotor: 18kg
Beurat Net: 16kg
Ukuran Roda: 26"
Bahan pigura: Baja
Sistem ngerem: Rem Cakram
Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
Tipe Pedal: Pedal Biasa
Panjangna (m):1.2
Kapasitas beban: 120kg
kasempetan: Di Jalan
Lipat: Henteu
Roda Latihan: Henteu
Aplikasi: jalan
Volume: 0.1m³


Rincian produk

Tag produk

Kajadian Di Jalan
Lipat No
Roda Latihan No
Aplikasi jalan
Jilid 0,1m³
Bahan Garpu alloy aluminium
Bahan Rim alloy aluminium
Gears 24 Laju
Garpu Gantung Sumuhun
Ukuran kabayang 26″
Bahan Pigura Baja
Sistem ngerem Rem Cakram
Jinis pigura Pigura Shockingproof Pinuh
Tipe Pedal Pedal Biasa
Panjangna (m) 1.2
Kapasitas beban 120 kg
Tempat Asalna Heibei, Cina
Nomer modél SS02
Beurat kotor 18 kg
Beurat bersih 16 kg

Tempat Asal: Hebei, Cina
Jumlah modél: SS02
Bahan garpu: alloy Aluminium
Bahan Rim: alloy Aluminium
Gears: 24 Speed
Garpu Gantung: Leres
Beurat kotor: 18kg
Beurat Net: 16kg
Ukuran Roda: 26"
Bahan pigura: Baja
Sistem ngerem: Rem Cakram
Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
Tipe Pedal: Pedal Biasa
Panjangna (m):1.2
Kapasitas beban: 120kg
kasempetan: Di Jalan
Lipat: Henteu
Roda Latihan: Henteu
Aplikasi: jalan
Volume: 0.1m³


Factory wholesale new sales promotion/26 inch mountain bike
Factory wholesale new sales promotion/26 inch mountain bike
Factory wholesale new sales promotion/26 inch mountain bike
Factory wholesale new sales promotion/26 inch mountain bike

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami