Aluminium Alloy 20 inci Barudak Kids Gunung Sapédah

Katerangan pondok:

Tempat Asal: Hebei, Cina
Nomer modél: SS
Bahan garpu: alloy Aluminium
Bahan Rim: alloy Aluminium
Gears: 24 Speed
Garpu Gantung: Leres
Beurat kotor: 20kg
Beurat Net: 18kg
Ukuran Roda: 20"
Bahan pigura: Serat Karbon
Sistem ngerem: Rem Cakram
Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
Tipe Pedal: Pedal Biasa
Panjangna (m):1
Kapasitas beban: 120kg
kasempetan: Di Jalan
Lipat: Henteu
Roda Latihan: Henteu
Aplikasi: jalan
Volume: 0.1m³


Rincian produk

Tag produk

Kajadian Di Jalan
Lipat No
Roda Latihan No
Aplikasi jalan
Jilid 0,1m³
Bahan Garpu alloy aluminium
Bahan Rim alloy aluminium
Gears 24 Laju
Garpu Gantung Sumuhun
Ukuran kabayang 20″
Bahan Pigura Serat Karbon
Sistem ngerem Rem Cakram
Jinis pigura Pigura Shockingproof Pinuh
Tipe Pedal Pedal Biasa
Panjangna (m) 1
Kapasitas beban 120 kg
Tempat Asalna Heibei, Cina
Nomer modél SS03
Beurat kotor 20 kg
Beurat bersih 18 kg

Tempat Asal: Hebei, Cina
Nomer modél: SS
Bahan garpu: alloy Aluminium
Bahan Rim: alloy Aluminium
Gears: 24 Speed
Garpu Gantung: Leres
Beurat kotor: 20kg
Beurat Net: 18kg
Ukuran Roda: 20"
Bahan pigura: Serat Karbon
Sistem ngerem: Rem Cakram
Tipe Pigura: Pigura Shockingproof Pinuh
Tipe Pedal: Pedal Biasa
Panjangna (m):1
Kapasitas beban: 120kg
kasempetan: Di Jalan
Lipat: Henteu
Roda Latihan: Henteu
Aplikasi: jalan
Volume: 0.1m³


Aluminium Alloy 20 Inch Children Kids Mountain Bike
Aluminium Alloy 20 Inch Children Kids Mountain Bike
Aluminium Alloy 20 Inch Children Kids Mountain Bike
Aluminium Alloy 20 Inch Children Kids Mountain Bike

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami