Tentang Kami

Wilujeng sumping di Hebei Beimudou Trading Co., Ltd.

d63e41460eeeb0a87fc9f78a467751e5

hero-img1

Profil Perusahaan

Kami Badan Kreatif Profesional

Hebei Beimudou Trading Co., Ltd., ayana di Shijiazhuang, Propinsi Hebei, mangrupakeun impor profésional sarta ékspor parusahaan dagang, urang geus mangtaun-taun experence tina bisnis sapédah, produksi urang basis panalungtikan sarta pamekaran puseur lokasina di Tianjin na Hebei, produk utama urang. ngawengku sapédah gunung, sapédah tilepan, sapédah kota, sapédah murangkalih sareng sapédah kasaimbangan.

Sadaya produk urang sasuai jeung standar kualitas internasional sarta greatly ngaapresiasi dina rupa-rupa pasar béda sakuliah dunya.

Kami tiasa nyayogikeun pilihan sistem suplai kualitas luhur, pangawasan prosés produksi kualitas luhur sareng kontrol rinci uji kualitas luhur.Kami gaduh waktos pangiriman gancang kalayan harga kalapa di pasar.

Profil Perusahaan

Naha Milih Kami

Urang boga loba teuing pola pikeun meuli milih, sarta kami ogé bakal refresh dina interval nu sarua, gudang kami boga kuantitas badag bikes, unggal poé bakal refresh jumlahna, éta bakal ngahemat leuwih waktos keur pembeli narima barang, pangiriman gancang sarta gancang. réspon jasa saatos-jualan mangrupikeun ciri perusahaan kami.
√ Pausahaan kami ngajual ogé nyebarkeun langkung ti 20 propinsi sareng kota di Cina sareng diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos AS, Rusia, Perancis, Kanada, Australia, India sareng saterasna.

√ Urang bisa ngahasilkeun produk dumasar kana konsumén requirements.We bisa nyadiakeun layanan OEM, desain anjeun sarta logo anu tampi.Simkuring gaduh brand kami beimudou, urang tulus néangan agén di nagara béda.

√ Kami daék cooperate tulus jeung padagang Cina jeung asing pikeun nyieun leungeun isukan hadé dina leungeun.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun informasi salajengna jeung kami bakal pisan senang pikeun nampa surat anjeun.

√ Perusahaan kami dumasar kana prinsip "kualitas luhur sareng reputasi", para nasabah di bumi sareng di luar negeri bakal disambut ku kami kalayan ikhlas pikeun ngobrol ngeunaan bisnis sareng kerjasama jangka panjang pikeun nyetél masa depan anu cemerlang.

Profil Perusahaan

Aplikasi

uyituy

utru

jhgjhg

uytruy

utyriuy