12 inci ban badag kids sapédah

Katerangan pondok:

Ukuran: 12-14-16-18-20
Warna: oranyeu, biru, beureum
Jumlah: RT-ZSCT-981


Rincian produk

Tag produk

1. Ukuran: 12" 14" 16" 18" 20"
2.Bike pigura: baja jeung lukisan, argon-arc las atawa las CO2 Φ22X0.8-1.5mm
3. Sapédah garpu: baja jeung lukisan, co2 las baja / gantung garpu Φ22X0.8-1.5mm
4.Engkol: sapotong engkol,CP atanapi ED atanapi UCP;
5.Part mun tighten tube korsi: pisan gampang keur ngumpul jeung tighten;
6.Brake: F / Sunda Caliper marake atanapi Sunda band marake atanapi V marake atanapi marake suku;
7.Handlebar jeung bobot: 4-titik handlebar,CP, argon-arc las Φ22X0.8-1.5mm;
8.Ban: 12″x1.75,16″x1.75, 20×1.75 atawa 1.95 2.125 2.4 ban hawa atawa ban EVA;
9.Saddle: kulit alus, umum atawa cinyusu / plastik / kulit imitasi / plat PVC
10. pasisian: 12″ 14″ 16″ 18″ 20″ alloy baja atawa aluminium atawa plastik;
11. Ranté kabayang & engkol: 12″24T×89/1628T×102/20″28T×127 CP/ED
12.Flywheel: 16T / 18T / 20T Brown / Hideung / CP;
13.Mudguard: plastik,baja,CP;
14.Chain: ranté pinuh atawa panutup ranté 9-formulir;
15.Pedal: palastik, kalawan pemantul, tanpa bal, PP / TPE / alloy;
16.Cét: lukisan;
17.Color: beureum, hideung, bulao, héjo, konéng jsb sagala warna anjeun resep;
18. Attachments: bandéra, nu nyertakeun tina roda, roda latihan, kotak alat, karinjang;

 

 

 

 

 

 


12inch big tire kids bike
12inch big tire kids bike
12inch big tire kids bike

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami